Identifikovan organizator ubistva Borisa Nemcova

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovan organizator ubistva Borisa Nemcova

Ruska istražna komisija identifikovala je muškarca za koga kaže da je organizator ubistva ruskog opozicionog političara Borisa Nemcova, piše list "Komersant".

Muškarac, poznat pod imenom Ruslik, dao je oružje i automobil licima osumnjičenim da su neposredni izvršioci ubistva Nemcova u centru Moskve 27. februara.

On je izvršiocima krivičnog dela obećao po pet miliona rubalja (oko 85.200 dolara), prenosi "Raša tudej", dodajući da istražioci veruju da je Ruslik i naručilac ubistva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Identifikovan organizator ubistva Njemcova

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015

Ruska istražna komisija identifikovala je muškarca za koga kaže da je organizator ubistva ruskog opozicionog političara Borisa Nemcova, piše list "Komersant"...Muškarac, poznat pod imenom Ruslik, dao je oružje i automobil licima osumnjičenim da su neposredni izvršioci ubistva Njemcova u centru...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.