Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 10:24

"IVANA JE UBIJENA!" Misteriozna smrt manekenke koja je PALA SA 20. SPRATA nakon razvratne večeri: Slučaj prvo proglašen nesrećom, policija odlučila da nastavi istragu

Malezijske vlasti saopštile su da će se ove godine nastaviti istraga o smrti Ivane Smit, gotovo sedam godina nakon što je pronađena mrtva u Kuala Lumpuru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE ISTRAGA ZLOČINA KOJI JE POTRESAO CELU ZEMLJU Smrt Ivane (18) i dalje nerazrešena, postavlja se VAŽNO pitanje - Ubili je "prijatelji" Luna i Aleksandar?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024

U početku se mislilo da je u pitanju nesreća..Holandska manekenka koja je još 2017. u Maleziji pala s balkona i poginula nakon seksa utroje s milionerom i njegovom suprugom možda je ubijena, piše Daily Mail...Malezijske vlasti saopštile su da će se ove godine nastaviti istraga o smrti Ivane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.