I ne seća se žrtava, ali sada kaže da žali što je ubijao

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ne seća se žrtava, ali sada kaže da žali što je ubijao

Bivši negovatelj Nils Hegel, optužen da je ubio stotinu pacijenata u dve bolnice u Nemačkoj, izjavio je da žali zbog toga i da ga je sramota šta je učinio.

Hegel (41) je rekao sudijama regionalnog suda u Oldenburgu da ga smrt njegovih žrtava u vreme ubistava pre više od deset godina nije potresla.

Ali sada je rekao: "Strašno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja o kome sam pročitao, bez obzira da li ga se sećam ili ne", prenosi AP.

Hegel >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je osuđen 2015. godine za dva ubistva i dva pokušaja ubistva kada je namerno izazivao srčane smetnje kod pacijenata dajući im smrtonosne injekcije, jer je uživao u tome da ih reanimira.

On je rekao da je većina reanimacija koje je uradio bila uspešna i da mu je to bila "motivacija", prenose nemački mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.