I dalje traje očajnička potraga za preživelima: Oko 20 osoba se vodi kao nestalo nakon tragedije u Đenovi

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje traje očajnička potraga za preživelima: Oko 20 osoba se vodi kao nestalo nakon tragedije u Đenovi

Glavni tužilac u Ðenovi Frančesko Koci izjavio je danas da se još oko 20 osoba vodi kao nestalo nakon urušavanja nadvožnjaka u tom gradu, koje je odnelo 39 života.

Pripadnici spasilačkih ekipa pretražuju ruševine u potrazi za preživelima od utorka.

Koci je izjavio novinarima da se možda između 10 i 20 osoba vode kao nestale, preneo je AP.

Ministar unutrašnjih psolova Mateo Salvini izjavio je da je teško izaći sa konkretnim brojem nestalih jer >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bi određeni broj onih koje su prijavile porodice mogli biti turisti koji su stigli na svoje destinacije, ali im se nisu javili.

Foto: AP Photo/Antonio Calanni

Portparolka Vatrogasne službe Ðenove Sonja Noki izjavila je da će se spasilačke operacije nastaviti dok ne budu pronađeni svi koji se vode kao nestali.

Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

Prema najnovijim podacima, poginulo je 39 ljudi, a spasioci nastavljaju da tragaju za preživelima ispod ruševina.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.