Izvor: Danas, 07.Feb.2024, 15:38

I čudimo se što Ćuruvijine ubice nisu kažnjene

Predsednik Komisije za istragu ubistava novinara Veran Matić je prošlog leta, govoreći o presudi Apelacionog suda po žalbi nekadašnjih načelnika Državne bezbednosti Radomira Markovića, šefa beogradskog centra Milana Radonjića, pripadnika službe Ratka Romića i Miroslava Kuraka, osuđenih ukupno na 100 godina za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije 1999, izjavio da iz više izvora ima informacije da će biti oslobođeni.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Veran Matić za RTV: Oslobađajuća presuda za ubistvo Ćuruvije predstavlja odbranu celokupne Državne bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2024

Predsednik Komisije Vlade Srbije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine da je oslobađajuća presuda Apelacionog suda za ubistvo nekadašnjeg urednika Dnevnog telegrafa Slavka Ćuruvije predstavlja odbranu celokupne Državne bezbednosti i da je to bila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.