Izvor: Danas, 06.Feb.2024, 21:01

Apelacioni sud za Danas o tome zašto je presuda u slučaju Ćuruvija objavljena nakon 10 meseci

Saopštenje o presudi u slučaju ubistva novinara Slavka Ćuruvije objavljena je 2. februara ove godine, skoro deset meseci nakon što je doneta, zbog toga što je tek tada pismeni otpravak presude ekspedovan iz suda, rečeno je Danasu u Apelacionom sudu u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objašnjenje Apelacionog suda o tome zašto je presuda za ubistvo Ćuruvije objavljena deset meseci nakon donošenja odluke - 2. februara

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2024, 00:06

Presuda u slučaju ubistva novinara Slavka Ćuruvije objavljena je 2. februara ove godine, skoro deset meseci pošto je doneta, zbog toga što je tek tada pismeni otpravak presude ekspedovan iz suda, rečeno je Danasu u Apelacionom sudu u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.