Horor: Pobegla od provalnika na krov kuće, ne sluteći da on sve vreme stoji iza nje (VIDEO)

Izvor: 24sata, 25.Sep.2014, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Pobegla od provalnika na krov kuće, ne sluteći da on sve vreme stoji iza nje (VIDEO)

Kada sam shvatila da je u kući, znala sam da ne mogu da se suočim sa njim niti da ga napadnem jer njegove namere očigledno nisu bile dobre - kazala je žrtva pošto je "došla do daha".

Samo je hrabra i brza reakcija spasila glumicu Meloru Rivieru od maskiranog provalnika koji je upao u njenu kuću u Los Anđelesu.

Naime, čim je čula da je neko u kući, ona se popel na krov gde je mobilnim pozvala policiju, piše Dejli Mejl.

- Kada sam shvatila da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kući, znala sam da ne mogu da se suočim sa njim niti da ga napadnem jer njegove namere očigledno nisu bile dobre - kazala je glumica nešto kasnije.

Fotografije koje je snimio bloger koji živi u susedstvu pokazuju da ju je provalnik čuo, jer dok se ona skrivala pod jednim delom krova, on je stajao tik iza nje.

Policija je srećom stigla za nekoliko minuta do njene kuće pa je i uspela da uhapsi 29-godišnjeg provalnika i bezbedno spusti glumicu s krova.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

KOMSIJA-SVE-SNIMIO-Pobegla-od-provalnika-na-krov-a-on-za-njom-

Izvor: medio.rs, 26.Sep.2014, 09:52

Glumica se, bežeći od provalnika popela na krov i sakrila. Verovatno nije ni sanjala da će on krenuti za njom..Samo brza reakcija spasila je glumicu Meloru Riveru od maskiranog provalnikakoji je upao u njenu kuću u Los Anđelesu. Glumica se, čim je čula da je neko u kući, popela na krov gde...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.