Hapšenja u Venecueli zbog pokušaja atentata na Madura

Izvor: RTS, 14.Avg.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Venecueli zbog pokušaja atentata na Madura

Dvojica visokih vojnih zvaničnika uhapšena zbog sumnje da su učestvovala u pokušaju ubistva venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, saopštili su tamošnji tužioci.
Javni tužilac Tarek Vilijam Sab je rekao da se broj osumnjičenih popeo na 34, među kojima su jedan general, jedan pukovnik i dvojica parlamentaraca koji se protive Madurovoj vladi, prenosi agencija AP.

U pokušaju ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednika su, kako navode zvaničnici, učestvovala dva drona opremljena plastičnim eksplozivom koji je aktiviran blizu Madura kada se ranije ovog meseca obraćao na jednoj vojnoj paradi.
Do sada je, prema rečima Saba, uhapšeno 14 ljudi.
Venecuelanski zvaničnici tražili su od Kolumbije da izruči Hulija Borhesa, poznatog opozicionog parlamentarca koji živi u Bogoti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika akcija policije u Venecueli: Počela hapšenja zbog pokušaja atentata na Madura

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2018

Broj osumnjičenih raste iz dana u dan..U Venecueli su danas uhapšena dvojica visokih vojnih zvaničnika koji se sumnjiče za učešće u pokušaju ubistva venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, saopštili su tamošnji tužioci...Pročitajte i:..Javni tužilac Tarek Vilijam Sab je rekao da se broj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.