HOTEL POD OPSADOM: Napadač uzeo zaposlene  za taoce

Izvor: Press, 29.Sep.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTEL POD OPSADOM: Napadač uzeo zaposlene za taoce

Hotel u brazilskoj prestonici Braziliji danas je bio pod opsadom, pošto je naoružani napadač uzeo nekoliko zaposlenih za taoce i sa balkona ih pokazao obučene u prsluke sa eksplozivom, a gostima i ostalom osoblju rekao da napuste hotel.
Dramu u hotelu uživo je prenosila brazilska televizija gde se vidi kako muškarac s onim što liči na pištolj, izvodi vezane taoce na terasu sobe na 13. spratu hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "Svetog Petra".
Na snimcima se videlo da su taoci bili vezali sa lisicama i da su na sebi imali ono što se činilo da su prsluci puni eksplozivom, prenela je agencija AP.

 
Oko 300 gostiju hotela i ostali zaposleni napustili su zgradu, pošto im je, navodno, isti muškarac rekao da izađu iz hotela.
Vatrogasci i policija blokirala je područje oko hotela "Svetog Petra" i za sada, policija nije identifikovala napadača, niti je navela da li je naoružani muškarac imao bilo kakve zahteve.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.