Hotel pod opsadom, zaposleni kao taoci

Izvor: 24sata, 29.Sep.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel pod opsadom, zaposleni kao taoci

Hotel u brazilskoj prestonici Braziliji danas je bio pod opsadom, pošto je naoružani napadač uzeo nekoliko zaposlenih za taoce i sa balkona ih pokazao obučene u prsluke sa eksplozivom, a gostima i ostalom osoblju rekao da napuste hotel.

Dramu u hotelu uživo je prenosila brazilska televizija gde se vidi kako muškarac s onim što liči na pištolj, izvodi vezane taoce na terasu sobe na 13. spratu hotela "Svetog Petra".

Na snimcima se videlo da su taoci bili vezali >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sa lisicama i da su na sebi imali ono što se činilo da su prsluci puni eksplozivom, prenela je agencija AP.

Oko 300 gostiju hotela i ostali zaposleni napustili su zgradu, pošto im je, navodno, isti muškarac rekao da izađu iz hotela.

Vatrogasci i policija blokirala je područje oko hotela "Svetog Petra" i za sada, policija nije identifikovala napadača, niti je navela da li je naoružani muškarac imao bilo kakve zahteve.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Opsada hotela u Braziliji, zaposleni taoci

Izvor: RTS, 29.Sep.2014

Hotel u brazilskoj prestonici Braziliji je bio pod opsadom, pošto je naoružani napadač uzeo nekoliko zaposlenih za taoce i sa balkona ih pokazao obučene u prsluke sa eksplozivom. Gosti i ostalo osoblje napustili su hotel. ..Dramu u hotelu uživo je prenosila brazilska televizija, a na snimku se vidi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.