HOTEL POD OPSADOM: Naoružani muškarac dinamit nakačio na taoce! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTEL POD OPSADOM: Naoružani muškarac dinamit nakačio na taoce! (VIDEO)

Naoružani muškarac uzeo je za taoce nekoliko zaposlenih hotela u Braziliji i obukao ih u prsluke sa dinamitom. Po njegovom naređenju, oko 300 gostiju hotela i zaposleni napustili su zgradu

Hotel u brazilskoj prestonici Braziliji danas je bio pod opsadom, pošto je naoružani napadač uzeo nekoliko zaposlenih za taoce i sa balkona ih pokazao obučene u prsluke sa eksplozivom, a gostima i ostalom osoblju rekao da napusti hotel.

Dramu u hotelu uživo je prenosila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << brazilska televizija gde se vidi kako muškarac s onim što se čini da je pištolj, izvodi vezane taoce na terasu sobe na 13. spratu hotela “Svetog Petra”.

Na snimcima se videlo da su taoci bili vezali sa lisicama i da su na sebi imali ono što se činilo da su prsluci puni eksplozivom, prenela je agencija AP.

Oko 300 gostiju hotela i ostali zaposleni napustili su zgradu, pošto im je, navodno, isti muškarac rekao da izađu iz hotela.

Posle sedmočasovne drame, napadač i talac izašli su iz hotela visoko uzdignutih ruku, vezani lisicama jedan za drugog. Prilikom izlaska talac na sebi više nije imao eksploziv.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.