HOROR NA TAKMIČENJU: Svetski šampion smrtno stradao prilikom salta (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Izvor: BKTV News, 11.Avg.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA TAKMIČENJU: Svetski šampion smrtno stradao prilikom salta (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Tuga do neba!

Nekadašnji prvak sveta, južnoafrički bodibilder Sifiso Lungelo Tabet, tragično je stradao na stručnjaci, tokom takmičenja, kada se nesrećno tokom salta unazad, umesto na noge, dočekao na vrat, slomivši ga.

Skamenjena publika nije mogla da veruje svojim očima, dok je mladi sportista, u agoniji ležao.

Uprkos činjenici da su lekari i stručni tim odmah prišli da pomognu nesrećnom mladiću, pomoći mu nije bilo i on je ubrzo od povreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << preminuo.

Pre nego što je izazao na podijum, gde je trebalo da izvede ovu tačku, Sifiso je mahao publici i bodrio se. Nije ni sanjao kakva će se tragedija samo koji sekund kasnije dogoditi.



Bodibilding zajednica je šokirana i očajna zbog tragične smrti mladog sportiste.

Sifiso Lungelo Tabet, bivši je juniorski šampion IFBB (međunarodna federacija bodibildinga i fitnesa) u kategoriji do 75 kilograma.

Bio je veoma posvećen sportu i bodibildingu, što je često iskazivao i na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.