Izvor: Blic, 15.Avg.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA FILIPINIMA Krokodil izvukao dečaka (10) iz čamca i POJEO GA pred bratom i sestrom

Na jugu Filipina krokodil je pojeo dečaka starog 10 godina pred njegovom porodicom, nakon što ga je izvukao iz drvenog čamca. Kako prenosi londonski San, estuarski krokodil je izvukao dečaka koji je sedeo u zadnjem delu čamca sa starijim bratom i sestrom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija na Filipinima: Krokodil izvukao dečaka iz čamca i pojeo ga

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Manila -- Na jugu Filipina krokodil je pojeo dečaka starog 10 godina pred njegovom porodicom, nakon što ga je izvukao iz drvenog čamca...Kako prenosi londonski San, estuarski krokodil je izvukao dečaka koji je sedeo u zadnjem delu čamca sa starijim bratom i sestrom...Dečakov otac je cele noći...

Nastavak na B92...

KROKODIL POJEO DEČAKA (10) PRED NJEGOVOM PORODICOM: Najveći reptil na svetu ga izvukao iz čamca i odvukao u vodu!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019

Na jugu Filipina krokodil je pojeo dečaka starog 10 godina pred njegovom porodicom, nakon što ga je izvukao iz drvenog čamca.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.