Izvor: Blic, 10.Jan.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U VAZDUHU Priveden putnik, avion preusmeren za Vankuver

Vlasti kanadske pokrajine Britanske Kolumbije saopštile su da je avion američke kompanije "Junajted erlajnz", na letu za Aljasku, preusmeren za Vankuver zbog bezbednosnih razloga nakon što je jedan putnik priveden.

Policija je saopštila da je avion na letu 1104 iz američkog grada Denvera za Ankoridž na Aljasci bezbedno sleteo na međunarodni aerodrom u Vankuveru.

Policija nije precizirala šta je bio uzrok bezbednosne zabrinutosti niti su objavljene dodatne informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o privedenoj osobi. Takođe, nije poznato da li će biti podneta optužnica.

Kompanija "Junajted erlajnz" saopštila da je u avionu bilo 137 putnika i članova posade, preneo je AP.

Policija je saopštila da ovaj slučaj nije uticao na saobraćaj na aerodromu u Vankuveru. Svi putnici biće prebačeni na alternativne letove, saopšteno je iz američke avio-kompanije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.