Gromovi ubili 22 osobe u Indiji

Izvor: Blic, 07.Sep.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gromovi ubili 22 osobe u Indiji

U udaru gromova u južnoj indijskoj državi Andhra Pradeš poginule su 22 osobe, a većina žrtava su radnici na njivama, saopštili su danas zvaničnici.

Fatalne nesreće desile su se sinoć, tokom oluje koja je zahvatila ovaj deo zemlje.

Dva ženska kriketska tima umakla su kada je grom udario u drvo na terenu u gradu Guntur, gdje je igran meč. Zvaničnici kažu da su se igračice i gledaoci spasli čudom, preneo je AP.

Drvo se zapalilo kada ga je pogodio grom, a odjeknuo je zaglušujući zvuk zbog kojeg su svi panično pobegli sa terena.

Udari gromova česti su tokom sezone monsuna u Indiji, koja traje od juna do septembra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Indija: Gromovi ubili 22 oosobe

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2015

U udaru gromova u južnoj indijskoj državi Andhra Pradeš poginule su 22 osobe, a većina žrtava su radnici na njivama...Fatalne nesreće desile su se sinoć, tokom oluje koja je zahvatila ovaj deo zemlje. Dva ženska kriketska tima umakla su kada je grom udario u drvo na terenu u gradu Guntur, gde...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.