Gradonačelnik Novog Sada čestitao basketašima titulu prvaka sveta

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Novog Sada čestitao basketašima titulu prvaka sveta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je reprezentaciji Srbije treću titulu prvaka sveta u basketu "tri na tri", upravo osvojenu u finalu Svetskog kupa u Nantu.

- Najiskrenije čestitke srpskom timu koji je ponovo pokazao da je najbolji. Novi Sad i Srbija ponosni su na njih i možemo samo da im se zahvalimo što na tako maestralan način promovišu svoj grad i svoju zemlju. Želim im još mnogo pobeda kako na terenu tako i u životu - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vučević basketašima čestitao titulu

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je čestitao reprezentaciji Srbije u basketu "tri na tri" osvajanje titule svetskog prvaka koju su osvojili u Nantu...Reprezentaciji Srbije u basketu "tri na tri", koju čine četiri igrača iz Novog Sada ovo je treća titula prvaka sveta..."Najiskrenije čestitke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.