SP 3x3 - Srbi su noćna mora Amera!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP 3x3 - Srbi su noćna mora Amera!

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Francuskoj pošto je u reprizi finala iz 2016. godine savladala Sjedinjene Američke Države.

Aktuelni šampioni sveta u basketu 3x3 plasirali su se u polufinale planetarne smotre koja se održava u Francuskoj.

Srbija je u prvom četvrtfinalnom okršaju u Nantu savladala selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 17:14.

Aktuelni šampioni sveta u basketu 3x3 plasirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se u polufinale planetarne smotre koja se održava u Francuskoj.

Srbija je u prvom četvrtfinalnom okršaju u Nantu savladala selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 17:14.

Ekipa koju čine Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero još jednom je zagorčala život Amerikancima i ostavila ih bez medalje.

Današnje četvrtfinale bilo je repriza finala sa Svetskog prvenstva u Gvangžuu iz 2016. godine koje su naši basketaši dobili rezultatom 21:16.

Naši reprezentativci i danas su pokazali da su bolja ekipa od "Amera", tokom većeg dela meča držali su stvari pod kontrolom, dok je Amerikance u životu držao Danijel Mavrejdes.

Srbija je meč prelomila dvojkama Marka Savića i Marka Ždera, Dušan Domović Bulut postarao se da odemo na sigurnih +4 (17:13) tridesetak sekundi pre kraja.

Srpski basketaši će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Ukrajine i Francuske, a očekuje se da na teren ponovo izađu nešto posle 17 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MI SMO ZEMLJA KOŠARKE: Srbija ponovo tukla Amere na Svetskom prvenstvu!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017

Srpski basketaši još jednom su napravili veliki podvig trijumfom nad SAD u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u basketu 3×3.. . Nema nam ravnih. Odbrana titule svetskog prvaka za srpske basketaše ide izuzetno glatko, pogotovo ako se u obzir uzme da je danas u Nantu u četvrtfinalu pala selekcija Sjedinjenih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.