Gradonačelnik Ankare: Neprijateljske sile izazivaju zemljotrese u Turskoj

Izvor: RTS, 08.Feb.2017, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Ankare: Neprijateljske sile izazivaju zemljotrese u Turskoj

Gradonačelnik Ankare Melih Gekček izjavio je da neprijateljske sile izazivaju zemljotrese u Turskoj da bi uništile privredu te zemlje.
"Danas je snažan zemljotres pogodio Dardanele (na severozapadu)... Istražio sam... izgleda da je jedan brod za seizmička istrživanja u tom području", naveo je na Tviteru Gekček, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u Turskoj poznat po ovakvim teorijama. 

On je dodao da hitno treba utvrditi predmet istraživanja tog broda i kojoj zemlji pripada, kao i da treba nadzirati sve podmornice i brodove sa posebnom opremom u okolini Istanbula, Marmarisa i Dardanela.
Gekčeka, gradonačelnika Ankare od 1994.godine, na Tviteru prati 3,7 miliona ljudi.
Dva zemljotresa magnitude 5,3 i 5,2 pogodila su juče i danas severozapad Turske.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.