Glumcima novac od prodaje Vajnstinovog studija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumcima novac od prodaje Vajnstinovog studija

Kompanija "Lantern kapital partners", koja kupuje filmski studio holivudskog producenta Harvija Vajnstina nakon što je bankrotirao, saopštila je da pristaje da isplati neosigurane kreditore, kao što su glumci koji potražuju zaostale honorare, a među njima su holivudske zvezde poput Roberta de Nira i Meril Strip.

Taj sporazum je postignut u okviru kupovine studija "Vajnstin Ko.", vrednog 289 miliona dolara, prenosi danas AP.

Sporazum sada mora da odobri sudija, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ročište je zakazano za sredu u Delaveru.

De Niro i Bredli Kuper kažu da Vajnstinov studio svakom pojedinačno duguje 940,706 dolara za film "U dobru i u zlu", dok Meril Strip navodi da joj je isti studio ostao dužan 168,611 dolara za filmsko ostvarenje "Avgust u okrugu Osejdž".

Vajnstinov studio je bankrotirao u martu, nakon pretrpljene štete zbog optužbi protiv poznatog producenta za seksualno uznemiravanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.