GLAVA UCENJENA NA MILION DOLARA: Američke vlasti ponudile nagradu za informacije o bivšem policajcu (FOTO)

Izvor: S media, 11.Feb.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAVA UCENJENA NA MILION DOLARA: Američke vlasti ponudile nagradu za informacije o bivšem policajcu (FOTO)

Američke vlasti ponudile su milion dolara za informaciju koja bi dovela do hapšenja bivšeg policijaca Kristofera Dornera koji je optužen za ubistvo tri osobe.

"Nećemo tolerisati da pojedinac dovodi u pitanje našu bezbednost i mir naših suseda i naših kvartova“, izjavio je gradonačelnik Los Anđelesa Antonio Vilaragosa na koferenciji za novinare.

Nagrada od milion dolara nudi se za informaciju o policajcu koji je iz službe >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otpušten 2008. godine zbog davanja lažnih izjava, a za kojim je pokrenuta potraga na jugu Kalifornije, pošto je prošle nedelje doveden u vezu sa ubistvom.

Žrtve su jedan mladić i kćerka bivšeg policijskog kapetana koji ga je zastupao tokom disciplinskog procesa, a vlasti veruju da je Dorner ranije prošle nedelje otvorio vatru i na policiju u gradovima istočno od Los Anđelesa, ubivši jednog i ranivši drugog policajca.

Policija nastavlja potragu za Dornerom u oblasti gde je pre tri dana pronađen njegov zapaljeni kamionet.

Kalifornijske vlasti su saopštile i da se Dorner, koji je bio i vojnik, zavetovao da će se osvetiti bivšim kolegama koje krivi za okončanje njegove policijske karijere.

(Dnevni avaz)

Foto: Beta/AP Photo/Irvine Police Department, Beta/AP Photo/Los Angeles Police Department

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.