GIVE ME 5: Putin i ubica Kašogija Salman ortaci VIDEO

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIVE ME 5: Putin i "ubica Kašogija" Salman ortaci VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin i saudijski princ prestolonaslednik Muhamed bin Salman neobično srdačno su se pozdravili na početku samita G20, grupe industrijski najrazvijenijih zemalja u Buenos Airesu.

Pre nego što su obojica zauzela mesta s drugim zvaničnicima, srdačno su se pozdravili rukovanjem koje je ličilo kao kad se sastaju dva drugara koji se pljesnu po dlanovima, na engleskom čuveno kao "give >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << me five", javila je agencija AP.



Izvor: Youtube/Guardian News

Bivši šef MI6: Evo ko je ubio Kašogija u konzulatu

Potom su Putin i saudijski princ nastavili da pričaju uz velike osmehe pre nego što su zauzeli svoja mesta, jedan pored drugog.

Ubistvo Kašogija: "Reci šefu da je misija izvršena"

Njih dvojica su kontroverzne figure na samitu, Putin zbog nedavnih tenzija sa Ukrajinom a saudijski princ zbog strašnog ubistva novinara Džamala Kašogija u konzulatu u Istanbulu i saudijske uloge u građanskom ratu u Jemenu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.