Zapadni svet u šoku: Putin i Salman  kao braća VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapadni svet u šoku: Putin i Salman " "kao braća" VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin i kontroverzni saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman su se srdačno pozdravili na samitu G20 u Buenos Ajresu.

Kako prenose zapadni mediji, budući vladar Saudijske Arabije, koji se nalazi u centru pažnje zbog sumnji da je naredio ubistvo novinara Džamala Kašogija, bio je “usamljena figura u prostoriji dok se nije pojavio Putin i seo pored njega“.

“Putin je podigao ruku prema Salmanu, koju je on oduševljeno prihvatio uz zajedničke široke osmehe“, piše Dejli mejl.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTINE, BACI PET: Pozdrav saudijskog prestolonaslednika i ruskog predsednika nije baš DRŽAVNIČKI (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Nov.2018

Samitu dvadeset najbogatijih zemalja sveta koji je danas počeo u Buenos Ajresu prisustvuju Vladimir Putin i Muhamed bin Salman.

Nastavak na Kurir...

Zapadni svijet u šoku: Putin i Salman "kao braća"

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2018

BUENOS AJRES - Ruski predsjednik Vladimir Putin i kontroverzni saudijski prestolonaslJednik Mohamed bin Salman su se srdačno pozdravili na samitu G20 u Buenos Ajresu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ŠIROK OSMEH I "BACI PET" Srdačan pozdrav Putina i Bin Salmana u Buenos Ajresu

Izvor: Blic, 01.Dec.2018, 10:30

Ruski predsednik Vladimir Putin i saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman pozdravili su se vrlo srdačno juče na samitu G20 u Buenos Ajresu, javlja AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.