GDE SAM PARKIRAO? Odgovor stigao posle 20 godina

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SAM PARKIRAO? Odgovor stigao posle 20 godina

Jedan od pouzdanih znakova da ste se oprostili s mladošću je kada zaboravite gde ste parkirali automobil. Jednog Nemca je zaboravljeni automobil čekao čitavih 20 godina, ali ga je vlasnik hladno odbio.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija

Nemac je pronašao svoj automobil čitavih 20 godina pošto je zaboravio gde ga je parkirao.

Daleke 1997. godine, kada je kancelar bio Helmut Kol, a u bioskopima najveći hit film "Titanik", zaboravni Nemac je parkirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoj automobil u Frankfurtu.

Pošto nije uspeo da ga pronađe, prijavio je krađu policiji.

Prošlo je dve decenije i stari automobil je pronađen na mestu na kojem ga je ostavio, javljaju nemački mediji, koji nisu naveli o kojem je modelu reč.

Rušenje garaže je zaustavljeno zbog zaboravljenog automobila, a policija je ustanovila da je reč o čoveku koji sada ima 76 godina i obavestila ga o neočekivanom otkriću.

OVO je rešenje za parkiranje u Beogradu

Pošto automobil više nije bio u voznom stanju i vlasniku nije značio mnogo, on je rekao da mu više nije ni potreban.

"Automobil više ne može da se vozi i biće poslat u staro gvožđe", rekli su u lokalnoj vasti Frankfurta.

Škotlanđanin koji je ranije ove godine ostavio svoj "bmw" na parkingu u Mančesteru ponovo je seo u svoj automobil posle šest meseci.

On je svogljubimca na četiri točka parkirao kod stadiona Etihad, gde je održan koncert grupe Stone Roses.

Uporni Škot je danima bezuspešno tražio svog "bmw-a", dok ga policija nije našla baš na mestu na kojem ga je i parkirao pola godine ranije.

Račun za parking iznosio je 5.000 funti (5.600 evra).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.