Izvor: Blic, 17.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski poslanik ubio ženu i izvršio samoubistvo

Poslanik francuske skupštine Žan-Mari Demanž, ubio je danas jednu ženu pre nego što je izvršio samoubistvo u Tionvilu, na severoistoku zemlje, saopštila je policija.

Demanž (65), lekar po zanimanju i poslanik desničarske Unije za narodni pokret (UMP), koja je deo vladajuće većine, vatrenim oružjem je ubio ženu, čiji identitet nije saopšten, u njenoj kući, a zatim digao ruku na sebe.

Prema svedočenju osoba iz njegovog okruženja, Demanža je veoma pogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je na poslednjim lokalnim izborima izgubio mesto gradonačelnika tog grada od 47.000 stanovnika, na kom je bio od 1995. godine. U martu ove godine za gradonačelnika je izabran socijalista Bertran Merc.

"Poraz na izborima ga je jako pogodio i on je to proživljavao kao veliki lični neuspeh", rekao je francuskim medijima Fransoa Grodidije, predsednik UMP-a u Mozelu, departmanu u kome se nalazi Tionvil.

Demanž je bio i član odbora za spoljne poslove u Nacionalnoj skupštini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska: Poslanik ubio ženu

Izvor: B92, 17.Nov.2008

Pariz -- Poslanik francuske skupštine Žan-Mari Demanž ubio je jednu ženu pre nego što je izvršio samoubistvo u Tionvilu, na severoistoku zemlje, saopštila je policija... Demanž (65), lekar po zanimanju i poslanik desničarske Unije za narodni pokret (UMP), koja je deo vladajuće većine, vatrenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.