Izvor: Danas, 01.Mar.2024, 22:34

Finansijski zvaničnici razgovaraju o uvođenju globalnog minimalnog poreza za milijardere

Finansijski zvaničnici iz najvećih svetskih ekonomija počeli su ove nedelje razgovore o uvođenju globalnog minimalnog poreza za milijardere, dve godine nakon što je značajan sporazum pokazao da svet može da deluje zajedno u određivanju minimalne poreske stope od 15 odsto za multinacionalne kompanije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Finansijski zvaničnici razgovaraju o uvođenju globalnog minimalnog poreza za milijardere

Izvor: Capital.ba, 02.Mar.2024, 16:07

ATLANTA- Finansijski zvaničnici iz najvećih svjetskih ekonomija počeli su razgovore o uvođenju globalnog minimalnog poreza za milijardere, dvije godine nakon što je značajan sporazum pokazao da svijet može da djeluje zajedno u određivanju minimalne poreske stope od 15 odsto za multinacionalne...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.