Evropska komisija: Žalimo što je građanima Srbije smanjen pristup slobodnim medijima

Izvor: Danas, 30.Jan.2020, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija: Žalimo što je građanima Srbije smanjen pristup slobodnim medijima

Evropska komisija saopštila je da je na institucijama Srbije za zaštitu konkurencije da istraže da li je prekršen neki zakon koji se tiče slobode govora i medijskog pluralizma, i izrazila žaljenje što je situacija dovela do smanjenja pristupa građana Srbije slobodnim medijima, uključujući Televiziju N1.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EK: Žalimo što je gradjanima Srbije smanjen pristup slobodnim medijima, uključujući N1

Izvor: Beta, 30.Jan.2020

Evropska komisija saopštila je da je na institucijama Srbije za zaštitu konkurencije da istraže da li je prekršen neki zakon koji se tiče slobode govora i medijskog pluralizma, i izrazila žaljenje što je situacija dovela do smanjenja pristupa gradjana Srbije slobodnim medijima, uključujući Televiziju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.