Evropska komisija: Bojkot izbora nije način za napredak

Izvor: RTS, 30.Jan.2020, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija: Bojkot izbora nije način za napredak

Evropska komisija ocenjuje da bojkot izbora koji najavljuje opozicija u Srbiji "svakako nije način za napredak".
Portparolka Evropske komisije Ana Pisnonero upitana je na redovnoj konferenciji za medije u Briselu za poziciju Komisije povodom najava opozicije u Srbiji da će bojkotovati predstojeće opšte izbore u zemlji, što je okarakterisano i kao "opšta tendencija" u regionu.
"Uvek smo pozivali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se politička debata odvija u parlamentu i ohrabrivali demokratsko učešće svih političkih snaga", rekla je Pisnonero.
Istakla je da je Evropska komisija uvek pozivala na konstruktivan dijalog svih strana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK: Bojkot izbora nije način za napredak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2020

Evropska komisija ocenjuje da bojkot izbora koji najavljuje opozicija u Srbiji ”svakako nije način za napredak”...”Uvek smo pozivali da se politička debata odvija u parlamentu i ohrabrivali demokratsko učešće svih političkih snaga”, kaže portparolka Komisije, Ana Pisnonero...Pisnonero je na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

EK protiv bojkota izbora: Debati je mesto u parlamentu; Brnabić: Đilas izneo neistine u Briselu

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2020

Evropska komisija protiv odluke dela opozicije da bojkotuje predstojeće izbore. Ana Brnabić: Đilas u Briselu izneo impresivan niz neistina EVROPSKA komisija smatra da bojkot izbora koji najavljuje opozicija u Srbiji "svakako nije način za napredak". To je u četvrtak rekla portparolka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.