Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisani putnici iz dva aviona u Nju Delhiju zbog dojave o BOMBI

Pripadnici službe obezbeđenja evakuisali su dva aviona na međunarodnom aerdormu u Nju Delhiju, nakon što su dobili anonimnu telefonsku dojavu o postavljenom eksplozivu u oba aviona, javili su danas lokalni mediji.

Putnici i posada su evakuisani sa domaćeg leta kompanije "Er Indija" i njihov prtljag se trenutno provjerava, javili su indijski mediji.

Putnici iz drugog aviona koji je trebao da leti iz Nju Delhija za Katmandu u Nepalu su takođe evakuisani, a pretres >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prtljaga je u toku, prenosi AP.

Nepoznati čovjek je pozvao kontrolnu sobu aerodroma i rekao da je u avionu za Nepal podmetnuta bomba, te dodao da postoji "problem" sa avionom kompanije "Er Indija", potvrdila je policija.

Drugi detalji nisu obelodanjeni.

Svih 155 putnika i devet članova posade sa leta za Katmandu i 186 putnika i članova posade iz aviona kompanije Er Indija su evakuisani.

Sinoć kasno su evakuisani putnici i posada iz aviona "Er Indije" na međunarodnom aerodromu u Bangkoku zbog dojave o bombi, za koju se naknadno ispostavilo da je lažna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evakuisani putnici iz dva aviona zbog dojave o bombi

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2016

NJU DELHI - Pripadnici službe obezbjeđenja evakuisali su dva aviona na međunarodnom aerdormu u NJu Delhiju, nakon što su dobili anonimnu telefonsku dojavu o postavljenom eksplozivu u oba aviona, javili su danas lokalni mediji...Putnici i posada su evakuisani sa domaćeg leta kompanije "Er Indija"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.