Izvor: Blic, 19.Maj.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Vroclavu, jedna osoba povređena

Poljski zvaničnici su naveli da je jedna osoba danas povređena u eksploziji paketa pronađenog na autobusnoj stanici u gradu Vroclavu, na zapadu Poljske.

Vatrogasac Kšištof Gijelsa je za lokalnu televiziju rekao da je paket eksplodirao na pločniku, gde ga je ostavio vozač autobusa koji ga je prethodno uočio u svom autobusu, prenela je agencija AP.

Gijelsa je rekao da su pozvani stručnjaci za eksploziv kako bi utvrdili kakva se supstanca nalazila u paketu.

Povređena osoba je zadobila povrede tako što ju je pogodio komad eksplodira nog paketa, navela je portparol autobusne kompanije u Vroclavu Agnješka Korženjovska.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPAD U POLJSKOJ Bomba eksplodirala u Vroclavu, jedna osoba povređena

Izvor: Blic, 19.Maj.2016

Samo prisebnost vozača spasila je danas putnike autobusa gradskog saobraćaja u Vroclavu na zapadu Poljske pošto je zaustavio autobus i hitro iz njega izneo bombu domaće izrade koja je odmah posle toga eksplodirala i lakše povredila jednu ženu..."Jedan od putnika gradskog autobusa upozorio je vozača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.