Eksplozija gasa na fakultetu, 10 mrtvih, 50 povređeno, Kremlj sumnja na teroristički napad (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija gasa na fakultetu, 10 mrtvih, 50 povređeno, Kremlj sumnja na teroristički napad (VIDEO)

U eksploziji gasa na Politehničkom fakultetu u gradu Kerču, na istoku Krima poginulo je 10 osoba, a 50 je povređeno, saopštio je izvor Sputnjika iz Službe za spasavanje.

„U eksploziji u tehničkoj školi u Ulici Vojkova broj 1 poginulo je 10 osoba, dok je 50 povređeno“, saopštio je sagovornik agencije.

Kako navode očevici na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Vkontakte, eksplozija se desila u menzi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Na licu mesta je ekipa hitne medicinske pomoći, kao i stručnjaci Ministarstva za vanredne situacije.

Kremlj: Moguć teroristički akt

Kremlj je danas saopštio da eksplozija na Krimu, u kojoj je na jednom koledžu poginulo najmanje 10 osoba, može biti teroristički napad, javlja AP.

Vlasti kažu da je najmanje 10 ljudi poginulo i više od 50 ranjeno zbog eksplozije gasa na koledžu u crnomorskom gradu Kerču.

Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je novinarima kako zvaničnici razmatraju mogućnost da je napad teroristički akt, ali tu sumnju nije detljnije objasnio.

Peskov je rekao da je Putin naložio istražiteljima i obaveštajnim službama da sprovodu temeljnu istragu, a porodicama žrtava je uputio saučešće.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.