Izvor: Blic, 17.Avg.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U SANKT PETERSBURGU Dramatična akcija hapšenja, specijalci na licu mesta

Najmanje dve eksplozije odjeknule su u stambenoj zgradi u Sankt Peterburgu, a objekat su opkolili pripadnici ruske Nacionalne garde i specijalnih snaga, javili su danas lokalni mediji.

Спецназ Росгвардии оцепил жилой дом на Ленинском проспекте.

Фото: https://t.co/tLeLbLVtaq pic.twitter.com/iDgtpb1tNK

Očevici su izjavili da je primetan dim u tom delu grada.

Na fotografijama objavljenim na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrežama vidi se više desetina policijskih vozila i naoružanih pripadnika bezbednosnih snaga oko zgrade.

Последние новости с Ленинского: на балконах появились люди в костюмах химзащиты https://t.co/yHOIGtTA53 pic.twitter.com/5fJvLq2piC

Zvaničnik Federalne službe bezbednosti (FSB) rekao je agenciji RIA Novosti da je u toku operacija hapšenja osumnjičenih militanata iz Severnog Kavkaza.

На Ленинском проспекте спецназ оцепил жилой дом https://t.co/LRRYylg92e pic.twitter.com/MhpfVmlKn9

Očevici navode da zgrada nije evakuisana, ali da nije dozvoljen ulazak.

"Manje grupe pripadnika specijalnih snaga nalaze se na ulazu, a ostali ulaze u zgradu", rekao je jedan očevidac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eksplozije u Sankt Peterburgu, akcija specijalaca!

Izvor: Mondo, 17.Avg.2016

U Sankt Peterburgu okončana je akcija ruske federalne službe bezbednosti (FSB), a prema nezvaničnim navodima ruskih medija, uhapšena su trojica naoružanih ekstremista...Foto: Printscreen/VKontakte..Kako prenosi TAS, operacija je završena, a specijalne trupe su odblokirale 16-ospratnu zgradu koja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.