Izvor: S media, 13.Feb.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje vatrogasaca, muškarac i žena, poginuli tokom gašenja požara u Australiji

Dvoje vatrogasaca izgubilo je život kada je stablo palo na njihovo vozilo dok su gasili šumski požar u udaljenoj oblasti na jugoistoku Australije.

Stradali su muškarac star 30-ak godina i mlada žena, saopštila je policija, preneo je AP.

Spasilačke ekipe su uspele da se probiju do žrtava tek posle više sati pošto su svi prilazi mestu nesreće bili blokirani zbog požara.

U Australiji je prošlog meseca besnelo više šumskih požara, a vlada je upozorila da se može očekivati sve veći broj prirodnih katastrofa zbog posledica klimatskih promena.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Xinhua/TELAM/ ilustracija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Australija: Dvoje vatrogasaca poginulo tokom gašenja požara

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2013

Muškarac star 30-ak godina i mlada žena, vatrogasci u Australiji, poginuli su kada je stablo palo na njihovo vozilo dok su gasili šumski požar. ..Dvoje vatrogasaca izgubilo je život kada je stablo palo na njihovo vozilo dok su gasili šumski požar u udaljenoj oblasti na jugoistoku Australije.Stradali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.