Dvoje poginulo kada se helikopter se srušio u dvorište kuće

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje poginulo kada se helikopter se srušio u dvorište kuće

Dve osobe su poginule kada se helikopter u kom su se nalazili srušio u dvorište iza jedne kuće u Pensilvaniji Dve osobe su poginule kada se helikopter u kom su se nalazili srušio u dvorište iza jedne kuće u Pensilvaniji, saopštili su danas zvaničnici.Nesreća se dogodila sinoć u oblasti Kamberlend, izjavio je za CNN lokalni zvaničnik Džon Broč.On je rekao da je više građana prijavilo da se helikopter srušio oko 20.30 sati.Helikopter se srušio u ograđenom dvorištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jedne kuće koja tom prilikom nije oštećenja.Pročitajte još: Pao helikopter u Rusiji: Petnaestoro povređenoIz letelice se izlila manja količina goriva, ali požar nije izbio.Uzrok pada helikoptera za sada nije poznat.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Helikopter pao u DVORIŠTE KUĆE, poginule dve osobe

Izvor: Blic, 10.Jan.2020

Dve osobe su poginule kada se helikopter u kom su se nalazili srušio u dvorištu iza jedne kuće u Pensilvaniji, saopštili su danas zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.