Dve eksplozije na aerodromu u Istanbulu, više povređenih

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve eksplozije na aerodromu u Istanbulu, više povređenih

Najmanje dve eksplozije odjeknule su na aerodromu Ataturk u Istanbulu. U eksploziji je više ljudi povređeno. Turski mediji javljaju da se uz eksplozije čula i pucnjava, i da su viđena četiri naoružana muškarca kako beže.

Očevidac je rekao za CNN Turkish da su se sa parkinga čuli pucnji. Zvaničnici sumnjaju da su u pitanju samoubilački napadi. Taksisti prevoze ranjene ljude u obližnje bolnice.

U pitanju su teroristički napadi usmereni na dve različite lokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na aerodromu, javljaju turski mediji. Prema navodima turskog NTV kanala četiri naoružana muškarca su viđena kako beže nakon eksplozije.

Uskoro opširnije...

Saldiri ani 2 pic.twitter.com/T5fAKKjv0Y

Atatürk havalimanında patlamalar silah sesleri pic.twitter.com/EqAz8TUuLK

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na aerodrom "Ataturk" - 36 žrtava, oko 150 ranjenih

Izvor: B92, 28.Jun.2016

Istanbul -- U terorisitičkom napadu na aerodrom "Ataturk" u Istanbulu u utorak uveče ubijeno je 36, a ranjeno 147 ljudi. Broj žrtava bi još mogao da raste...Potvrđeno je da su napad izvršili bombaši samoubice, sumnja se na ID, ali to nije potvrđeno. Broj mrtvih je na 36, dok je ranjenih 147,...

Nastavak na B92...

Eksplozije na aerodromu u Istanbulu, povređeno najmanje 40 ljudi

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2016

Najmanje dve eksplozije odjeknule su na aerodromu Ataturk u Istanbulu...U eksploziji je povređeno najmanje 40 ljudi, javlja Rojters pozivajući se na lokalne medije. Turski mediji javljaju da se uz eksplozije čula i pucnjava, i da su viđena četiri naoružana muškarca kako beže...Očevidac je rekao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.