Državne škole u LA zatvorene zbog bezbednosne pretnje

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državne škole u LA zatvorene zbog bezbednosne pretnje

Grad Los Anđeles naložio je danas zatvaranje svih državnih škola nakon pretnje čija su meta školski sistem i 640.000 učenika koji ove škole pohađaju, naveli su zvaničnici, ne precizirajući prirodu pretnje.

"Ranije jutros primili smo elektronsku pretnju u kojoj se pominje bezbednost naših škola", rekao je šef policijskog odeljenja za bezbednost škola u Los Anđelesu Stiven Ziperman na konferenciji za novinare.

"Odlučili smo da danas zatvorimo naše škole dok ne budemo apsolutno sigurni da je školsko zemljište bezbedno", dodao je on, preneo je AFP.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvorene škole u oblasti Los Andjelesa zbog pretnje

Izvor: Beta, 15.Dec.2015

Na prostranom području Los Andjelesa naredjeno je zatvaranje svih javnih škola  zbog pretnje, rekla je danas portparol uprave škola te oblasti Elen Morgan.Na današnjoj konferenciji za štampu zvaničnici su rekli da su dobili pretnju elektronskim putem i da je još analiziraju. Prema njihovim navodima,...

Nastavak na Beta...

Škole u LA zatvorene zbog bezbednosne pretnje

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2015

Grad Los Anđeles naložio je danas zatvaranje svih državnih škola nakon pretnje čija su meta školski sistem i 640.000 učenika koji ove škole pohađaju, naveli su zvaničnici, ne precizirajući prirodu pretnje...Portparolka školskog okruga za Los Anđeles Šenon Harber rekla je da se veruje da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.