Drama u konzulatu Rusije: Ameri hoće da upadnu!

Izvor: Mondo, 02.Okt.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u konzulatu Rusije: "Ameri hoće da upadnu!"

"Agenti američkih specijalnih službi pripremaju se za novi pokušaj nelegalnog ulaska na teren ruskog objekta u San Francisku", stoji u dramatičnom saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

Foto: Screenshot

Na nalogu na Facebooku ruska diplomatska služba je postavila video-snimak sa kamere na zgradi konzulata.

"Američki obaveštajni agenti pripremaju se za nelegalan ulazak na teren ruskog diplomatskog objekta u San Francisku", navodi se u opisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << video-snimka.

Kako se dodaje, pet vozila američke obaveštajne agencije može se videti kod objekta, preneo je Tass.

Kulja dim iz konzulata, Rusi pale "sve živo" VIDEO

Na snimku se vidi kako muškarac, navodno specijalni agent, kako izlazi iz jednog od automobila koji se zaustavio kod zgrade i pokušava da "nelegalno uđe" na teritoriju ruske diplomatske misije, ali odlazi kada primećuje da je snimljen.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova je ranije danas javilo da su se američki specijalni agenti šetali oko prostorija ruskog generalnog konzulata u San Francisku tokom noći.

Američke vlasti naredile su da se do 2. septembra zatvor ruski generalni konzulat u San Francisku, kao i trgovinska misiju u Vašingtonu i kancelarija u Njujorku, zbog sumnji da su špijunirale SAD i imale uticaj na američku unutrašnju politiku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rusija: SAD pokušavaju da upadnu u ruski objekat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2017

Agenti američkih specijalnih službi pripremaju se za novi pokušaj nelegalnog ulaska na teren ruskog objekta u San Francisku, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom nalogu na Fejsbuku..."Američki obaveštajni agenti pripremaju se za nelegalan ulazak na teren ruskog diplomatskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.