Rusija: SAD pokušavaju da upadnu u ruski objekat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: SAD pokušavaju da upadnu u ruski objekat

Agenti američkih specijalnih službi pripremaju se za novi pokušaj nelegalnog ulaska na teren ruskog objekta u San Francisku, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom nalogu na Fejsbuku.

"Američki obaveštajni agenti pripremaju se za nelegalan ulazak na teren ruskog diplomatskog objekta u San Francisku", navodi se u opisu video-snimka koji je okačen na sajtu ministarstva.

Kako se dodaje, pet vozila američke obaveštajne agencije može >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se videti kod objekta, preneo je TASS.

Na snimku se vidi kako muškarac, navodno specijalni agent, kako izlazi iz jednog od automobila koji se zaustavio kod zgrade i pokušava da "nelegalno uđe" na teritoriju ruske diplomatske misije, ali odlazi kada primećuje da je snimljen.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova je ranije danas javilo da su se američki specijalni agenti šetali oko prostorija ruskog generalnog konzulata u San Francisku tokom noći.

Američke vlasti zatvorile su ruski generalni konzulat u San Francisku 2. septembra, trgovinsku misiju u Vašingtonu i kancelariju u Njujorku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: SAD pokušavaju da upadnu u ruski objekat

Izvor: Blic, 02.Okt.2017

Agenti američkih specijalnih službi pripremaju se za novi pokušaj nelegalnog ulaska na teren ruskog objekta u San Francisku, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom nalogu na Fejsbuku..."Američki obaveštajni agenti pripremaju se za nelegalan ulazak na teren ruskog diplomatskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.