Dobitnik američke lutrije osvojio 1,05 milijardi dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 21:00

Dobitnik američke lutrije osvojio 1,05 milijardi dolara

Dobitni tiket američke lutrije koji nosi nagradu od 1,05 milijardi dolara kupljen je u jednoj prodavnici kompanije Kroger u predgrađu Detroita, u saveznoj državi Mičigen, i to je treći najveći dobitak u istoriji lutrije u SAD.

"Neko se ovoga jutra u Mičigenu probudio i čuo vest koja će mu promeniti život. Čestitamo srećnom dobitniku", izjavila je Rejčel Harst, regionalna predstavnica lanca prodavnica Kroger, prenosi AP.

Dobitnik nije izvučen još od septembra kada je poslednji put osvojena nagrada u iznosu od 20 miliona dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osvojio je skupoceni Chevrolet Corvette C8 na lutriji, ali ne može do njega

Izvor: AutoBlog, 23.Jan.2021

Dennis Kahler je još u decembru osvojio glavnu nagradu na nacionalnoj lutriji savezne države Džordžije. Prva nagrada je bila 250.000 dolara i novi C8 Corvette Stingray, na američkom tržištu izuzetno tražen supersportski automobil. Međutim, kako prenosi Index.hr, organizator lutrije nije rezervisao...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.