Direktor KCCG: Uklonjeni šatori ispred klinike za infektivne bolesti, u pitanju simulacija

Izvor: Danas, 26.Feb.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor KCCG: Uklonjeni šatori ispred klinike za infektivne bolesti, u pitanju simulacija

Direktor Kliničkog centra Crne Gore Jefto Eraković izjavio je da su dva šatora ispred Klinike za infektivne bolesti bile simulacija i da su bili postavljeni za potrebe zaposlenih, odnosno, za zamenu kontaminirane zaštitne odeće osoblja koje bi radilo sa pacijentima koji su pod sumnjom, ili su oboleli od koronavirusa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Šatori ispred klinike za infektivne bolesti bili simulacija - uklonjeni su"

Izvor: B92, 26.Feb.2020

Podgorica -- Direktor Kliničkog centra Crne Gore Jefto Eraković izjavio je da su dva šatora ispred Klinike za infektivne bolesti bile simulacija...Eraković je istakao da su šatori bili postavljeni za potrebe zaposlenih, odnosno, za zamenu kontaminirane zaštitne odeće osoblja koje bi radilo sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.