Dio kavačkog klana u pritvoru, za drugim se traga

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2021, 16:42

Dio 'kavačkog' klana u pritvoru, za drugim se traga

Protiv četrnaestočlane grupe crnogorskih državljana, policija je podnijela krivičnu prijavu za stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo i pokušaj ubistva. Dio pripadnika grupe koja je u javnosti i bezbjednosnom sektoru nazvana „kavački“ klan je uhapšen, a za dijelom se traga. Slobodanu Kašćelanu koji slovi za navodnog vođu „kavačkog“ klana, Vladimiru Vučkoviću, Milošu Radonjiću i Krstu Marošu, je nakon saslušanja 21. aprila u Specijalnom tužilaštvu, određen pritvor od 72 sata. Za ostalim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOĐU KAVAČKOG KLANA PUŠTAJU NA SLOBODU! Nema pritvora za Kašćelana i uhapšene "kavčane"

Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 14:27

Viši sud odbio je predlog Specijalnog državnog tužilaštva da se Slobodanu Kašćelanu i još 13 osumnjičenih odredi pritvor zbog sumnje da su deo kriminalne organizacije koja je počinila ubistvo u pokušaju i ubistvo u saizvršilaštvu, pišu crnogorske Vijesti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.