Izvor: RTS, 07.Maj.2021, 07:56

Devojčica ranila tri osobe u srednjoj školi u Ajdahu

U pucnjavi u srednjoj školi u istočnom delu američke države Ajdaho povređene su tri osobe. Osumnjičena je devojčica iz šestog razreda, koja je donela pištolj u školu, prenosi "Rojters".
Žrtve - dvoje učenika i čuvar su pogođene u gornje i donje ekstremitete i veruje se da povrede nisu opasne po život, rekli su u četvrtak zvaničnici na konferenciji za novinare. 

Šerif okruga Džeferson Stiv Anderson je rekao da je devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvukla pištolj iz ranca i ispalila više hitaca unutar i van srednje škole u Rigbiju, na oko 145 kilometara jugozapadno od nacionalnog parka Jeloustoun. 
Devojčicu je razoružala učiteljica i držala je dok nisu došli pripadnici zakona i odveli je u pritvor, ali iz policije nisu davali više detalja, osim da istražuju motiv napada i gde je devojčica našla pištolj. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica ranila dva učenika i čuvara srednje škole u Ajdahu (SAD)

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021

Devojčica šestog razreda ranila je tri osoba pucajući iz pištolja koji je donela u školu u Ajdahu, a nastavnica ju je razoružala, saopštile su vlasti.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.