Deset odsto anketiranih učenika ne bi prijavilo nasilje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset odsto anketiranih učenika ne bi prijavilo nasilje

Deset posto od anketiranih učenika u staropazovačkoj Osnovnoj školi "Boško Palkovljević Pinki" u okviru projekta staropazovačkog Centra za socijalni rad koji se ticao prevencije vršnjačkog nasilja nikada ne bi prijavilo nasilje.

Ove godine projekat se širi na učenike koji nastavu pohađaju u starobanovačkoj Osnovnoj školi. U okviru projekta, pored anketiranja učenika, sprovešće se interaktivne radionice stručnih radnika namenjene i roditeljima đaka trećeg i četvrtog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razreda Osnovne škole u Starim Banovcima.

Oko 140-oro učenika pomenute škole uključeno je u projekat „Prevencija vršnjačkog nasilja – Nasilje nije kul, nasilnik nije drug".

Cilj projekta koji finansira Opština Stara Pazova je sprečiti, a ne lečiti, a početak istog očekuje se polovinom februara. U realizaciju projektnih aktivnosti uključeni su i lokalni radio i televizija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.