Deset ljudi, uključujući šestoro dece stradalo u požarima u Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset ljudi, uključujući šestoro dece stradalo u požarima u Rusiji

U požarima u više gradova u Rusiji poginulo je danas šestoro dece i četvoro odraslih, javljaju ruski mediji.

Troje dece umrlo je u požaru u kući u selu Baškiri, južno od Uralskih planina, javlja agencija RIA novosti. Dvogodišnje dete i dvoje četvorogodišnjaka su izgleda ostavljeni sami u kući, navela je agencija.

Još dvoje dece je izgubilo život danas u požaru u selu Krasni Kut u južnoj oblasti Saratov, javlja agencija Interfaks.

Takođe danas >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dete i dvoje odraslih nastradali su u požaru u kući u Kazanu, glavnom gradu ruske republike Tatarstan, javilo je regionalno ministarstvo za vanredne situacije.

RIA Novosti javlja i da je dvoje odraslih poginulo, a troje dece je povređeno danas u požaru u kući u u Peresvetu, u Moskovskoj oblasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

TUGA U RUSIJI U kućnim požarima u nekoliko gradova poginulo ŠESTORO DECE, broje se mrtvi

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

Šestoro dece i četvoro odraslih smrtno je stradalo danas u kućnim požarima koji su izbili u nekoliko ruskih gradova, javljaju ruski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.