Izvor: B92, 01.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca poginula u rušenju zgrade

Moskva -- Najmanje petoro dece poginulo je, a više dece je povređeno kada su se u školi na Uralu srušile stepenice, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije.

Portparol ruskog ministarstva za vanredne situacije Aleksandar Sorokaletovski rekao je da su se betonske stepenice srušile u školi u selu Beljajevka, u oblasti Orenburg. Sorokaletovski je rekao da je petoro dece poginulo, ali da pod ruševinama možda ima još tela.

Spasilačke ekipe su spasile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šestoro dece iz ruševina, od kojih je četvoro smešteno u bolnicu.

Portparol ruskog mInistarstva za vanredne situacije naveo je i da je škola, iako su u njoj u toku radovi, bila otvorena. Dodao je da je regionalno tužilaštvo otvorilo istragu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.