De Mezijer: Albanci neće dobiti azil u Nemačkoj

Izvor: RTS, 06.Nov.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Mezijer: Albanci neće dobiti azil u Nemačkoj

Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer tražio je u Tirani od Albanaca da ne apliciraju za politički azil u Nemačkoj pošto će njihovi zahtevi kao neosnovani biti odbačeni.
Tomas de Mezijer je rekao kako je zabrinut zbog činjenice da je oko 50.000 Albanaca tražilo azil u Nemačkoj ove godine, čime su po brojnosti odmah iza sirijskih izbeglica.
Tokom posete Albaniji, De Mezijer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je istakao da Albanci odlaze u Nemačku da traže posao i poboljšaju svoj standard.
Napominje da će svi takvi zahtevi biti odbijeni po ubrzanom postupku, koji traje tri nedelje, pošto je Albanija uključena na listu bezbednih zemalja.
"Nema razloga da Albanci traže politički azil. Njihova zemlja je demokratska", rekao je De Mezijer.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Mezijer u Albaniji: Ne podnosite zahteve za azil u Nemačkoj

Izvor: Blic, 06.Nov.2015

Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer zatražio je danas u Tirani da Albanci ne podnose zahteve za politički azil u Nemačkoj pošto će njihovi zahtevi kao neosnovani biti odbačeni...On je izrazio "veliku zabrinutost" zbog činjenice da je oko 50.000 Albanaca tražilo azil u Nemačkoj...

Nastavak na Blic...

De Mezijer tražio od Albanaca da ne traže azil

Izvor: Akter, 06.Nov.2015

Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer tražio je danas u Tirani od Albanaca da ne traže politički azil u Nemačkoj pošto će njihovi zahtevi kao neosnovani biti odbačeni..De Mezijer je izrazio "veliku zabrinutost" zbog činjenice da je oko 50.000 Albanaca tražilo azil u Nemačkoj...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.