Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu: Turska predaje Rusiji telo poginulog pilota

Telo ruskog pilota, ubijenog kad su turski lovci prošle nedelje oborili ruski vojni avion, kasno sinoć je prebačeno u Tursku, kako bi bilo predato Rusiji na zahtev zvanične Moskve, izjavio je danas turski premijer Ahmet Davutoglu.

On je naveo da se sa telom postupa u skladu sa pravoslavnim običajima, preneo je Rojters.

Davutoglu, koji je jutros održao konferenciju za štampu pre odlaska za Brisel na sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa liderima Evropske unije na temu izbeglice, istakao je i da bi, s obzirom na to da u Siriji deluju različite koalicije sa različitim ciljevima, mogli da se dese novi incidenti poput obaranja ruskog aviona, ukoliko ne bude intenzivirana razmena informacija i koordinacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turska predaje Rusiji telo poginulog pilota

Izvor: Blic, 29.Nov.2015

Prema pisanju turskih medija, premijer ove zemlje Ahmet Davutoglu izjavio je u nedelju da je telo poginulog ruskog pilota dostavljeno u Tursku u subotu i da će biti predato Rusiji...On je naveo da se sa telom postupa u skladu sa pravoslavnim običajima, preneo je Rojters...- Telo ruskog pilota dostavljeno...

Nastavak na Blic...

Turska predaje telo pilota Rusiji

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015

Telo ruskog pilota, ubijenog kad su turski lovci prošle nedelje oborili ruski vojni avion, kasno sinoć je prebačeno u Tursku, kako bi bilo predato Rusiji na zahtev zvanične Moskve...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Turski premijer Ahmet Davutoglu je naveo da se sa telom postupa u skladu sa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.