Izvor: RTS, 13.Jun.2021, 14:06

Dauning strit: Na zabavi za lidere G7 nisu prekršena pravila

Dauning strit je odbacio sugestije da su na zabavi priređenoj za lidere G7 na plaži u zalivu Kerbis prekršena pravila održavanja fiyičke distance.
Prema rečima portparola britanskog premijera Borisa Džonsona, događaj je organizovan na potpuno bezbedan način u okviru postojećih pravila, preneo je britanskli list "Gardijan".

"Ovo je bilo neformalno okupljanje lidera G7 i s pravom je održano u privatnoj atmosferi, ali možete da vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je bila opuštena atmosfera i da je liderima pružena prilika da razgovaraju van formalnog okruženja", kazao je portparol.
On je, takođe, naveo da su oni koji su prisustvovali samitu svakodnevno testirani, a da je događaj održan napolju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.