Dačić razgovarao u Moskvi s potpredsednikom Vlade Rusije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Dec.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao u Moskvi s potpredsednikom Vlade Rusije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i potpredsednik Vlade Rusije Jurij Borisov danas su u Moskvi izrazili zadovoljstvo rastom ekonomske saradnje dve zemlje i realizovanim obimom trgovinske razmene u protekloj godini. Sastanak Dačića i Borisova, dvojice kopredsednika Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju Srbije i Rusije, održan je u cilju pripreme za naredno zasedanje tog tela, početkom marta 2020. godine u Kazanju, saopštilo je Ministarstvo...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Moskva

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić sa Lavrovim o Srbiji i Rusiji, regionu i situaciji na KiM

Izvor: Blic, 20.Dec.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas u Moskvi sa ministrom inostranih poslova Rusije Sergejem Lavrovim o aktuelnim pitanjima bilateralne saradnje, produbljivanju bilateralnih veza u svim domenima, o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i u regionu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.