DRAMATIČNI snimci sa aerodroma: Oluja se igra sa avionima kao da su od papira (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNI snimci sa aerodroma: Oluja se igra sa avionima kao da su od papira (VIDEO)

Dramatičan prizor zabeležen je danas na aerodromu u Birmingemu, pošto je avion kompanije "Vizer" imao velike probleme da sleti Oluja Kijara, koju prate snažni vetrovi i pljuskovi, pogodila je Ujedinjeno Kraljevstvo i paralizovala taj region. Mnogi letovi su otkazani, a došlo je i do prekida i kašnjenja u železničkom i pomorskom saobraćaju.Dramatičan prizor zabeležen je danas na aerodromu u Birmingemu, pošto je avion kompanije "Vizer" imao velike probleme da sleti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Naime, letelica je inicijalno trebalo da sleti na aerodom Luton u Londonu, ali je avion koji je dolazio iz Varšave morao da promeni destinaciju zbog atmosferskih prilika, te mu je rečeno da sleti u Birmingemu.Chaud l’atterrissage #Ciara #Ciarastorm https://t.co/WAQ6j4EliH— B-r-a-h-i-m (@BramsGue) February 9, 2020Kako je prilazio aerodromu u tom gradu, pilot je imao ogromne probleme da spusti letilicu zbog snažnog vetra, a sve je zabeležila kamera. Na snimku se vidi kao se krila aviona krive, a letelica se ljuljala.Posle borbe, pilot je ipak uspeo nekako da prizemlji avion kao da je reč o helikopteru. Po spuštanju, avion je od siline udarca prvobitno odskočio od piste.AVION IZ NIGERIJE SLETEO, PA MORAO OPET DA POLETIAvion koji je trebalo da sleti danas u London iz Nigerije je pokušao da se prizemlji. Taman kada su putnici mislili da će se njuhovo dramatično sletanje završiti, to se nije dogodilo. Avion je prvo dotakao tlo, ali posle nekoliko sekundi je morao da se poleti. Flight from #Abuja Nigeria into LHR today struggling land, and failing, during storm #Ciara today. #touchngo looks real hairy.https://t.co/SJvm5FEutf pic.twitter.com/1RsARC7hTO— Andrew McCabe (@andrewahala) February 9, 2020Imagine being on a BA flight like this during #StormCiara.....Props to the pilots #windy #stormy #stormclara #WeatherWarnings #ukweather pic.twitter.com/hWH0Qanj7f— Mwiinga

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oluja se igrala avionima kao da su od papira

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2020

Oluja "Kjara", koju prate snažni vjetrovi i pljuskovi, pogodila je Ujedinjeno Kraljevstvo i paralizovala taj region. Mnogi letovi su otkazani, a došlo je i do prekida i kašnjenja u željezničkom i pomorskom saobraćaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.