Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 13:47

DRAMA U ZAGREBU Opsadno stanje u Kolindinoj zgradi: Na licu mesta specijalci i snajperisti, žena se zatvorila i preti da će se ubiti

Zagrebačka polciija dobila je dojavu da se u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nalazi osoba koja želi da se ubije, javljaju hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U ZAGREBU! ŽENA SE ZATVORILA U ZGRADI U KOJOJ ŽIVI KOLINDA I PRETILA: U stanu su bombe! Specijalci je odveli

Izvor: Kurir, 05.Mar.2021

Zagrebačka polciija dobila je dojavu da se u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nalazila žena koja je htela da se ubije, javljaju hrvatski mediji.

Nastavak na Kurir...

"U STANU SU BOMBE" Završeno opsadno stanje u Kolindinoj zgradi: Žena pretila da će se ubiti, specijalci upali i odveli je

Izvor: Blic, 05.Mar.2021

Zagrebačka polciija dobila je dojavu da se u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nalazi osoba koja želi da se ubije, javljaju hrvatski mediji. Prema poslednjim informacijama, specijalci su upali u stan i odveli ženu koja se zabarakadirala u stan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.